Vreme čitanja: oko 2 min.

Osumnjičeni član Belivukovog klana ponovo uhapšen zbog tuče: Evo kako se branio

J. P.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vučinić je uhapšen zbog sumnje da je drugu oštećenog S.V. pozajmio novac u iznosu od 2.500 evra. Kada novac navodno nije vraćen, V. V. je, kako se sumnja, rekao oštećenom da je dug porastao na 25.000 evra, zadao mu udarac pesnicom u nos i zapretio da će mu ubiti ženu i decu ukoliko on i njegov drug u roku od 24 sata ne donesu novac

  • 6
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

V. V. (33), Đ. S. (27) i M. M. (32) saslušani su u petak u tužilaštvu, a nakon što su uhapšeni zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje, jedan od uhapšenih je Vuk Vučinić, koji je ranije uhapšen kao jedan od osumnjičenih članova organizovane kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Vučinić je uhapšen zbog sumnje da je drugu oštećenog S.V. pozajmio novac u iznosu od 2.500 evra. Kada novac navodno nije vraćen, V.V. je, kako se sumnja, rekao oštećenom da je dug porastao na 25.000 evra, zadao mu udarac pesnicom u nos i zapretio da će mu ubiti ženu i decu ukoliko on i njegov drug u roku od 24 sata ne donesu novac.

"Dana 02.04.2024. godine, po pozivu V.V. oštećeni V.S. i njegov drug A.K. odlaze do kafane na Novom Beogradu i gde je došlo do verbalne rasprave, kada je V.V. izvadio pištolj i ispod stola ga uperio u oštećenog i njegovog druga zahtevajući da mu daju sve pare koje imaju kod sebe, što su oni i učinili, ali kako to nije bilo dovoljno novca, V.V. je doneo odluku da će oštećeni i njegov drug dug platiti tako što će mu oštećeni i njegov drug dati njihova kola koja su parkirana u Borči, kao i da će uzeti ključeve i saobraćajnu od kola sa kojima su oštećeni i njegov drug došli u kafanu", navode iz Tužilaštva.

Uhapšeni V.V., Đ.S., M.M., oštećeni i njegov drug su krenuli ka Borči sa dvoje kola, pa je u kolima oštećeni okrivljenima uputio uvredu, na koji je uhapšeni Đ.S. odreagovao tako što je pesnicama udarao oštećenog u telo i potiljak, kao i nogom u rebro.

"Kada su stigli u Borču, oštećeni je rekao okrivljenima da su mu kola parkirana u blizini benzinske pumpe, pa kada su izašli iz kola oštećeni je pobegao u policijsku stanicu koja se nalazila u blizini. Oštećeni je imao vidne povrede koje su fotografisane od strane ovlašćenog službenog lica, a u Urgentnom centru su mu konstatovane telesne povrede nosa i rebara", dodaje se u saopštenju Tužilaštva.

Kako se navodi, pred javnim tužiocem su Đ.S. i M.M. delimično priznali izvršenje krivičnog dela, dok je V.V. negirao.

Za osumnjičene je zatražen pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    6. april 2024 | 09:57

    A vi ih pustate na slobodu posle svega? Pa svi do jednog su nastavili da se bave kriminalom i nastavice i dalje.

  • Auuu

    6. april 2024 | 10:32

    Srpski sudovi?!Nema toliko siromasne,korumpirane i bedne državice na svetu koja može da se poredi za čistim zlom koje je zaposelo srpsko pravosuđe i koje do te mere radi protiv svog naroda.Svi do jednog su za zatvor.Oslobidiće ta nesposobna korumpirana bagra i Velju,zivi bili pa videli..

  • Реформу..

    6. april 2024 | 13:47

    ..судства!$$$

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA