≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Hitna pomoć pred kućom osumnjičenog za ubistvo Danke (2): Stigli i inspektori

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nedugo nakon lekarskih ekipa, na lice mesta stigli su i inspektori policije

  • 14
Zlot, hitna pomoć Foto: Nikola Anđić

Pred kućom Dejana D. (50), koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić (2), oko 12.30 časova stigla je ekipa Hitne pomoći. Prema nezvaničnim informacijama, verovalo se da je pozlilo majci osumnjičenog, koja je izgleda jedina ostala u toj kući nakon što je policija privela i supruga i drugog sina zbog sumnje da su Dejanu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

Nedugo nakon lekarskih ekipa, na lice mesta stigli su i inspektori policije. Međutim, D. D. (40), brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2), umro je u pritvoru u PU Bor.

Kako saznajemo, njemu je pozlilo u ranim jutarnjim satima.

"Uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt", navodi se u saopštenju MUP-a.

Kako se ističe o događaju je odmah obavešteno Više javno tužilaštvo u Zaječaru koje je naložilo obdukciju na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu.

Podsetimo, juče je tokom čitavog dana u Zlotu bilo opsadno stanje, a dvorište i okolinu Dejanove kuće policija je satima detaljno pretraživala. Na licu mesta bili su i bager i cisterna za isušivanje septičke jame. Osim policajaca, na terenu su bili i vatrogasci.

U jednom trenutku su inspektori iz kuće izneli više kesa u kojima su, kako se veruje, dokazi.

Video: Inspektori iznose kese u kojima se možda nalaze dokazi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stevka

    7. april 2024 | 13:13

    Jadne te stare zene sa takvim muzevima i sinovima. Sav teret one nose jer po Srbiji u svakoj kuci su pijandure koje im stuku ceo zivot i njih niko nista ni ne pita. A sad jos i ovo prokletstvo ce sama nositi zbog njih.

  • Kale

    7. april 2024 | 13:11

    Pa sta je u tim kesama ovo je vise nego strasno dokle ce se tragati ko zna da li ce se i pronaci telo jadnog deteta bar da mu se grob zna gde je ako je ubijeno

  • Isto

    7. april 2024 | 13:08

    Stajoj je pozlilo od cega nije sigurno za malim Andelom pretvarase

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA