≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otac osumnjičenog za ubistvo Danke (2) zanemeo u tužilaštvu: Čeka se odluka o pritvoru

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nije poznato da li je R. D. obavešten o smrti mlađeg sina

  • 14
Otac Dejana D. doveden u tužilaštvo u Zaječaru Foto: Dubravka Jovanović

R. D., otac Dejana D. koji se sumnjiči za ubistvo Danke Ilić (2) branio se u tužilaštvu ćutanjem, potvrđeno je za Telegraf.rs

Kako nam je rekao advokat Nebojša Živanović, čeka se odluka o pritvoru.

Podsetimo, R. D. je ranije danas doveden u zgradu tužilaštva u Zaječaru. On je u pratnji policajaca, sa lisicama na rukama, uveden u zgradu tužilaštva.

Nije poznato da li mu je saopšteno da mu je mlađi sin, D. D., koji je sa njim priveden u petak, preminuo jutros u PU Bor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7. april 2024 | 17:31

    Zar to ćutanje ne krije neku tajnu? Šta može da se nekome desi ako govori istinu? Ako stvarno ništa ne zna čega ima da se plaši?

  • Sladja

    7. april 2024 | 17:44

    Neću nikog da osuđujem. Osudila,sam majku da je prodala dete..ispostavilo se,da nije. Mozda I ovi osumnjičeni nisu krivi. Ako jesu neka se dokaže. A ne da se širi javni linč. Gdd je telo, gde su dokazi. Samo imate priznanje pod batinama. Sad i mrtvog čoveka... mozda nista nije kriv !!

  • Mozda

    7. april 2024 | 17:41

    Ovde je toliko zivota i porodica unisteno i uvijeno u crno, samo zato sto nisu zvali hitnu pomoc. To je monstruozno. Ja ne znam ali mozda taj brat nista nema sa ovim, mozda ni otac. Onaj ako je paihopata, mozda namerno prebacio krivicu na svoje najrodjenije. Ako nema milosti i osecanja za maleno dete, onda taj nema ni za koga. Ne znam o cemu je ovde. Ali samo da se nadje telo malene!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA