Vreme čitanja: oko 1 min.

Pukom srećom niko nije stradao: Težak udes u Čačku, slupani automobili ostali pored puta

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Meštani strahuju da će se ovakav scenario ponoviti, jer njihovi apeli da se postavi adekvatna saobraćajna signalizacija nije urodila plodom

  • 0
Udes u Čačku Foto: RINA.rs

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se tokom noći u čačanskom naselju Ljubić, gde je došlo do sudara dva putnička vozila u kome je povređena jedna osoba.

- Аutomobil koji se kretao od spomenika nizbrdo, iznenada je izbugio je kontrolu nad vozilom i udario u vozilo koje je bilo parkina pored puta. Samo pukom srećom niko nije nastradao - kazali su meštani za agenciju RINA.

U ovom udesu povređen je mladić koji se nalazio na suvozačevom mestu. On je sa povredama grudnog koša prebačen na Urgentno odeljenje čačanske Opšte bolnice.

Udes u Čačku Foto: RINA.rs

Meštani strahuju da će se ovakav scenario ponoviti, jer njihovi apeli da se postavi adekvatna saobraćajna signalizacija nije urodila plodom.

- Na ovom delu puta kolovoz je uzak, a pored toga i kanali su duboki. Svake noći čujemo kako projure, ne obazirući se na druge učesnike ili decu koje u ovom delu grada ima dosta - poručuju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA