≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka osumnjičenog Dejana izašla pred policiju sva u crnom: Jednog sina sahranjuju u četvrtak, drugi u zatvoru

D. J.

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje se traga za telom ubijene devojčice Danke Ilić (2)

  • 7

Majka osumnjičenog Dejana D. jutros je u selu Zlot razgovarala sa policijom, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta.

Ona je u dvorište izašla sva u crnom i tu obavila razgovor sa policajcima.

Policija češlja Zlot u potrazi za Dankom. Devojčica Danka Ilić (2) je ubijena, a zbog ovog zločina koji je uzdrmao Srbiju, region i Evropu, uhapšena su dvojica osumnjičenih, Dejan D. i Srđan J., kojima je određen protvor do 30 dana. U petak su privedeni D.D. i R.D., brat i otac osumnjičenog Dejana, zbog sumnje da su mu pomogli da prebaci telo devojčice na drugu lokaciju.

Pretraživana je i Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke. Osumnjičeni za njeno ubistvo saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana.

Osumnjičeni Srđan se u Tužilaštvu branio ćutanjem, dok je Dejan priznao zločin, a zatim je rekao i da su mu u prikrivanju tela pomogli otac i brat. U nedelju su stigle vesti da je brat preminuo u pritvoru. On će biti sahranjen u četvrtak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA