≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nađeno telo muškarca ispod podvožnjaka u Leskovcu: Sumnja se na samoubistvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova informacija potvrđena nam je i u policiji, gde je oko tri sata nakon ponoći slučaj prijavljen, a telo je predato porodici radi sahrane

  • 0
Hitna pomoć Foto: Mateja Beljan

Stariji muškarac izvršio je sinoć samoubistvo vešanjem ispod podvožnjaka kod železničke stanice u užem centru Leskovca,

Ova informacija potvrđena nam je i u policiji, gde je oko tri sata nakon ponoći slučaj prijavljen, a telo je predato porodici radi sahrane.

Prema nezvaničnim informacijama, imao je 60 godina, saznaje JuGmedia.

Za četrdesetak dana je ovo treće samoubistvo u Leskovcu koje se dogodilo na javnom mestu. 26. februara samoubistvo trovanjem izvršila je Saška Jovanović (30) iz sela Čekmin, nedaleko od porodične kuće, za kojom se tragalo tri dana.

Pre nedelju dana skokom sa solitera u centru Leskovca život je okončala I.L. (44) koja je, inače, bila psiholog po struci.

SOS telefon osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarević“.

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA