≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovako su pričali roditelji Dejana i Srđana nakon otkrivenog zločina: Otac jednog od njih kasnije uhapšen

Vreme čitanja: oko 2 min.

Radoslav Dragijević i njegov mlađi sin Dalibor uhapšeni su 5. aprila zbog sumnje da su Dejanu pomogli da telo devojčice prebaci na nepoznatu lokaciju

  • 6
Dušan Janković, Radoslav Dragijević, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Telegraf rs

Od kada su Dejan Dragijević i Srđan Janković uhapšeni zbog sumnje da su ubili dvogodišnju Danku Ilić u Banjskom Polju kod Bora, njihovi roditelji su u više navrata kratko razgovarali sa novinarima. Svi su govorili da su u šoku i da ne znaju šta se desilo, ali je potom Dragijevićev otac uhapšen zbog pomaganja nakon izvršenog zločina.

Radoslav Dragijević, kom je prekjuče određen pritvor do 30 dana, je za Telegraf.rs pre pet dana rekao da ne zna više detalja o slučaju i da njegov sin u prethodnim danima nije delovao čudno.

- Dejan nije bio zbunjen, bio je normalan sve ovo vreme. On iz kuće izađe ujutru, dođe uveće. Ne znam ništa više o ovome dok ga ne vidim. Znam da se on i Srđan znaju sa posla, ali ja ga lično ne poznajem - rekao je Radoslav.

Dejanova majka je, dan kasnije, rekla da "ne zna ništa o zločinu, ni o sinu".

- Od kada sam čula šta se dogodilo, nisam živa. Ja sam srčani bolesnik, sada pijem dve kutije lekova. Nisam ga ni videla ovih dana - rekla je Dejanva majka.

"Budim se noću, plačem"

Istog dana kada su razgovarali sa Dejanovom majkom, reporteri Telegrafa došli su i do Srđanovog oca. On je najpre rekao da je dobro, da se nada da će da bude bolje, ali onda je, spuštene glave, dodao da "nije mogao da veruje" kada je čuo šta je njegov sin uradio.

- Bio je dobar. Od kad je devojčica nestala, ponašao se super. Ništa nisam primetio. Ništa, pod milim Bogom. Ponašao se kao da je sve najnormalnije - rekao je Srđanov otac Dušan Janković.

On je rekao da "još ništa nije gotovo" i da se za sada "dobro drži".

Naši reporteri su Srđanovog oca posetili i juče, a on je sa njima razgovarao u suzama.

- Ne znam šta da vam kažem. Nemam više izjava. Iskreno, ne znam ni u šta da verujem, šta je tačno, šta je istina. Budim se noću, plačem, teško mi je. Srđana sam video samo u Boru, ne znam kada ću ponovo - rekao je Dušan.

Danka Ilić Foto: Privatna arhiva

Radoslav Dragijević i njegov mlađi sin Dalibor uhapšeni su 5. aprila zbog sumnje da su Dejanu pomogli da telo devojčice prebaci na nepoznatu lokaciju.

Dejanov brat je u policiji priznao krivično delo, ali je preminuo rano ujutru 7. aprila i nije saslušan u tužilaštvu, dok se njihov otac Radoslav branio ćutanjem.

(Telegraf.rs)

Video: Otac osmunjičenog za ubistvo Dane Ilić ispričao sve o sinu i tome kako se sada oseća

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor Obrenovac

    9. april 2024 | 19:46

    Prvo da kažem da nisam od ovih teoretičara zavere koji tvrde da država prodaje decu. Država nam je takva kakva je, nije dobra, ali decu sigurno ne prodaje. Sa druge strane ne mogu zamisliti da ova dva komunalca i njihove stare majke i očevi mogu da počine zločin u stilu meksičkih kartela i da ništa ne pevaju u policiji, tela nema brane se ćutanjem. Lupam glavu toliko dana, ali nisam pametan da shvatim šta se ovde dešava.

  • dosta vise

    9. april 2024 | 18:46

    trazite dete

  • Šešir

    9. april 2024 | 21:29

    Bez pronalaska tela male Danke,sve postaje sumnjivo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA