≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija i vatrogasci dojurili do kuće osumnjičenog za ubistvo Danke: Rezervoar u blizini pod lupom istrage

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su naši reporteri potvrdili, policijske i vatrogasne ekipe, koji je dosta, spustili su se ispod dvorišta porodične kuće osumnjičenog

  • 10

Dva vatrogasna i dva policijska vozila, kao i inspektori dojurili su ispred kuće majke osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić (2) Dejana D, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta.

Dva policajca nalaze se čak i u dvorištu u blzini gde do sada nisu dolazili. Sada se pretražuje teren pored kuće osumnjičenog  a kako saznajemo, tu teritoriju do sada nisu pretražili.

U fokusu je rezervoar koji je pored dvorišta osumnjičenog, kako se na slici sa lica mesta može videti, veliki bvroj policajaca i vatrogasaca okupio se upravo na ovom mestu.

Podsetimo, intenzivna potraga za telom Danke Ilić (2) i dalje traje. Kako smo ranije pisali, devojčica je ubijena 26. marta, a za ovaj zločin osumnjičena su dva radnika vodovoda u Boru Srđan J. i Dejan D.

Policija i danas traga i neumorno radni na rasvetljavanju ovog zločina.

U prilog tome govori i činjenica da je majka osumnjičenog Dejana Dragijevića u pratnji policije dovedena je na groblje, javljaju reporteri "Telegraf.rs".

Njen sin se tereti za teško ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom Polju.

Nezvanično, Dejan je u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru priznao da je nakon što ju je kolima udario, dete udavio i bacio na deponiju. On je, navodno, rekao da je zatim dva dana kasnije preneo telo na drugu lokaciju. Za monstrozno ubistvo osumnjičen je i njegov kolega iz JKP "Vodovod" iz Bora Srđan Janković.

Policija je krajem prošle nedelje uhapsila i Dejanovog brata i oca. Oni su osumnjičeni da su pomagali u prikrivanju tela.

Dejanov brat umro je u pritvoru u policiji u Boru.

On će biti sahranjen u četvrtak.

Njegova majka danas je u pratnji policije došla na groblje u Zlotu.

(Telegraf.rs)

Video: Majka osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić u policijskim kolima vraćena kući

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    9. april 2024 | 14:14

    Nadjoste li vise jadno dete, smesno i tuzno da ne mogu da rese ovaj slucaj a pronasli ubice, sve vise ovo liči na neku mućku, nesto drugo je posredi ovde ... Policija kao dojurila ovde, dojurila onde, sve prekopase i nista kao, mada mediji vole tu senzaciju "HITNO POLICIJA DOSLA OVDE UPRAVO " itd...

  • Aman

    9. april 2024 | 14:15

    Zašto pravite rijaliti od ovog slučaja? Zašto jadno dete ne ostavite više na miru? Dokle više prikrivate nesposobnost policije i vlasti?

  • ŠA

    9. april 2024 | 13:59

    Policija više plaši ljude ovog kraja nego što će nešto da nađe u narednih nekoliko godina,izostale su metode ispitivanja u početku korišćenjem sile i brutalnosti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA