≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je Dalibor iz Zlota? Osumnjičen da je sa bratom Dejanom sakrio telo devojčice, umro u pritvoru u Boru

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dalibor je uhapšen zbog sumnje da je pomagao bratu da premesti telo ubijene dvogodišnje devojčice Danke Ilić, a preminuo je od srčanog udara nepunih 48 sati posle hapšenja

  • 14
Umrlice Selo Zlot, Danka Ilić, Dalibor Dragijević Foto: Mateja Beljan, Facebook

Dalibor Dragijević (40), mlađi brat Dejana Dragijevića koji je osumnjičen za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić, biće sahranjen danas na groblju u selu Zlot. Dalibor je, kao i njihov otac Radoslav, uhapšen zbog sumnje da je pomagao Dejanu da sakrije telo devojčice. U policiji je, navodno, priznao zločin, a saslušanje u tužilaštvu nije dočekao jer je u pritvorskoj ćeliji preminuo od srčanog udara.

Dalibor je, zajedno sa ocem, uhapšen zbog sumnje da je pomogao bratu da sa deponije u okolini Banjskog Polja premesti telo devojčice na, za sada, nepoznatu lokaciju na teritoriji bora.

Kako je navedneo u saopštenju policije, sumnja se da se sve odigralo 28. marta, dva dana posle nestanka devojčice i početka potrage.

Reporteri Telegrafa javili su da u selu Zlot, odakle je Dalibor, nema nijedne njegove umrlice, a prilaz groblju još juče je bio blokiran od strane policije, koja je čuvala ulaz na groblje i vraćala automobile koji su se tamo uputili. Ista situacija biće i danas - niko neće moći da priđe groblju dok Dejan ne bude sahranjen.

Meštani Zlota rekli su juče reporterima Telegrafa da znaju da je sahrana danas, ali da niko ne zna u koliko sati.

Majka Dalibora Dragijevića neće prisustvovati sahrani, a zasad nije poznato da li će policija iz pritvora dovesti njegovog oca.

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić ušla je u šesti dan, a tim povodom se oglasio i državni sekretar MUP-a Željko Brkić i dodao da se obilaze i kopaju sva mesta po Banjskom polju i okolini kako bi se telo devojčice što pre pronašlo. Intenzivno se pretražuje i rejon Lazarevog kanjona, Zlotske reke i Lazareve pećine.

Veliki broj policijskih i spasilačkih ekipa na terenu je već 15 dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    11. april 2024 | 07:43

    Pokraj siniih policajaca, zandarmerije,GSS, vatrogasaca, mjestana, dobrovoljaca....oni se igraju sa tijelom.

  • Jaca gr.

    11. april 2024 | 08:10

    Velika pocast za zlikovca!!! KAKVA SAHRANA HEEEEJJJJJ...PA ZLOTVORI SE NE SAHRANJUJU!!! POLICIJA STRAZARI SAHRANU A DETE RASKOMADAO I POBACAO ...ON U GROBU UZ MIRNO POCIVANJE...TUGO MOJA I ZALOSTI SRBIJOOOOOOOOOOOI...NA STA SI SPALAAAAAAAAA...GADE MI SE ZAKONIIIIIIIIIIIII...SVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  • JA

    11. april 2024 | 09:07

    Njemu su unapred prrsudili smrtnom kaznom i sada pustite pokojnika na miru,nećete valjda da zabranite i.sahranu po hrišćanskim običajima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA