≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija blokirala prilaz groblju u Zlotu: Čeka se sahrana Dalibora koji je umro u policiji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na groblje su pristigli i pogrebnici, a Dalibor bi trebalo da bude sahranjen u 14 sati

  • 8

Dalibor Dragijević, koji je uhapšen zbog sumnje da je starijem bratu Dejanu Dragijeviću pomagao pri premeštanju tela dvogodišnje devojčice Danke Ilić, a potom preminuo od srčanog udara tokom policijskog zadržavanja, biće sahranjen danas u 14 sati, a već nešto pre 12.30 groblje u Zlotu blokirala je policija.

Do groblja su došla tri policijska vozila, a policijski službenici su, kako javljaju Telegrafovi reporteri sa lica mesta, novinare udaljili od samog grbolja.

Na groblje su pristigli i pogrebnici.

Groblje u Zlotu i juče je bilo blokirano od strane policije koja je vraćala automobile koji su se tamo uputili, a danas su naši reporteri tamo zatekli pripremu grobnog mesta za Dalibora.

Daliborovi brat i otac neće prisustvovati sahrani jer im to nije odobrio Viši sud u Zaječaru.

Podsetimo, Dalibor je preminuo nepunih 48 sati nakon hapšenja zbog sumnje da je, zajedno sa ocem, pomagao bratu Dejanu da telo dvogodišnje devojčice sa deponije u blizini Banjskog Polja prebace na zasad nepoznatu lokaciju.

Njegov otac se u tužilaštvu branio ćutanjem, dok Dalibor saslušanje nije dočekao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    11. april 2024 | 13:47

    Katabaza. Pre dva dana Vlasi su digli prašinu zbog jedne rečenice izvučene iz konteksta izjave načelnika policije Cmolića, a opštepoznata je činjenica da u tom kraju vladaju najblaže rečeno paganski i mistični običaji koji nemaju veze sa civilizacijom, a Boga mi ni sa moralom. Imao sam nažalost vrlo neprijatno iskustvo i za razliku od Cmolića rekao bih mnogo težih reči na njihov račun i nikad se ne bih izvinio.

  • 534

    11. april 2024 | 12:59

    Uzmite njegovo telo pa kad kažu gde je Danka neka ga sahrane.

  • Dusko

    11. april 2024 | 13:30

    Jel bila obdukcija?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA