≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Otišla na rutinsku intervenciju u privatnoj klinici, pa završila na operaciji: Krivična prijava protiv lekarke

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kod pacijentkinje je došlo do komplikacija prilikom rutinske intervencije laserom

  • 0
Rotacija policija Foto: Mateja Beljan

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi podnetoj od strane punomoćnika oštećene, protiv V. P. vlasnice Specijalističke lekarske ordinacije "Beomedikus Beograd" i Ž. M. zaposlenog u navedenoj ordinaciji zbog krivičnog dela nesavesno pružanje lekarske pomoći.

Odeljenju za suzbijanje privrednog kriminala naloženo je da obavi razgovor sa prijavljenim licima, imajući u vidu da je u krivičnoj prijavi navedeno da je kod oštećene A. I. nakon pregleda i rutinske intervencije laserom "Plazma CO2" došlo do komplikacija usled kojih je zadobila teške telesne povrede - deformitet stopala koji je morao da bude saniran hirurškom operacijom celog levog stopala oštećene.

Nakon prikupljanja potrebnih obaveštenja i materijalnih dokaza, javni tužilac će da preduzme sve neophodne radnje radi utvrđivanja potpunog i pravilnog činjeničnog stanja, navode iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA