≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija ušla u selo Sumrakovac na svega 13 kilometara od Zlota: Traga se za telom Danke Ilić (2)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za zločin nalaze se u pritvoru zbog teškog ubistva deteta

  • 2
Potraga Danka Ilić, Sumrakovac Foto: Telegraf, Privatna arhiva

Telo Danke Ilić (2) još nije nađeno.

Ubijena je 26. marta, a zločin otkriven 4. aprila ove godine kada su uhapšeni Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici JKP "Vodovod" iz Bora.

U policiji su priznali ubistvo, a u tužilaštvu samo Dejan izneo odbranu i objasnio kako se sve dogodilo. Ipak, odbio je da kaže gde je telo.

Od tog dana policija danonoćno pretražuje sela kod Bora.

Kako naš reporter javlja, rano jutros policija je došla u Sumrakovac. To je prvo selo do Zlota odakle je rodom osumnjičeni Dejan Dragijević.

- Bila je jedna patrola. U strahu smo kako smo čuli šta se dogodilo u Banjskom Polju. Jadno dete, a teško i roditeljima koji sad ne znaju gde im je telo ćerke- kaže jedan od mestana Sumrakovca.

Reč je o velikom ataru ispresecanom poljskim putevima koji vode do raštrkanih imanja. Ako uznemo u obzir da je čitav kraj, čitavo prostranstvo, praktično oslonjeno na deo Zlota u kome žive Dragijevići, možemo pretpostaviti da su dobro poznavali teren.

Ipak, ovde ima dosta svedoka koji bi mogli da zapaze svako sumnjivo kretanje, naročito noću, pa se da pretpostaviti da je policija prečešljala teren i razgovarala s meštanima

Prema rečima nadležnih iz MUP potraga za detetom neće stati dok je ne nađu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vid

    12. april 2024 | 11:55

    Jadna mala Danka i njeni roditelji😥🙏

  • Rudna Glava

    12. april 2024 | 11:19

    Jadni ljudi po selima oko Bora,zaplašeni su od policije koja svakog može da sumnjiči i pritvori i onda metodama udbe da ih ispita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA