≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pretio supruzi telefonom, pa joj napravio sačekušu u njenom autu: Jezivo nasilje u Zemunu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njemu su izrečene i mere zabrana prilaska i komunikacije

  • 1
Tužna devojčica, nasilje Foto: Shutterstock

Policija u Beogradu 11.aprila je uhapsila D.S. i pisala prijavu za nasilje u porodici. On se sumnjiči da je u Zemunu, u pijanom stanju, pozivao telefonom i pretio supruzi A.S.

Zatim ju je, kako se sumnja, sačekao suprugu i seo u njen automobil gde je posle verbalne svađe, fizički napao. Rukom ju je udario u predelu glave, nakon čega je vukao i čupao za kosu.

Njemu su izrečene i mere zabrana prilaska i komunikacije. Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Menjati zakon

    12. april 2024 | 22:40

    Tuzilastvo je pretpano ovim slucajevima nasilja u porodici jer svaki dan po jednu vest pricitamo da je neki pijani muskarac zlostavljao zenu.Oni ne mogu da se bave vise nijednim kriminalcem od ovih pijanica. I ova kategorija "nasilje u porodici" je glupost to su sve dela pokusaja ubistva i nanosenje tezih telesnih povreda drugoj osobi a ti sto je u braku po meni nema veze svajo he osoba za sebe, te ako bi tako bilo morali bi da plate i odstetu a ovako samo dobiju meru udaljavanja, ponekad malo zatvora i kući da imaju priliku da ubiju zenu. Zene to delo "nasilje u porodici" je jos više srozalo nivo kazni za počinioce i ja bih to vratila da odgovaraju za pokusaj ubistva druge osobe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA