Vreme čitanja: oko 1 min.

Blokiran put na pola puta do Sumrakovca: Ovde je u toku potraga za Dankinim telom

J. P.
M. B.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dejan Dragijević i Srđan Janković sumnjiče se da su 26. marta udarili automobilom malenu Danku, stavili je u gepek, a zatim bacili na deponiju

  • 4
Potraga Sumrakovac Foto: Telegraf rs, Privatna arhiva

Kako javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta, policija danas opsežno pretražuje put od Zlota do Sumrakovca gde teče Zlotska reka, u potrazi za telom malene Danke Ilić (2). Na pola puta do Sumrakovca, vatrogasna ekipa zaustavila je našu ekipu i ne dozvoljava dalji prolaz. Put je u tom smeru blokiran.

Podsetimo, Dejan Dragijević i Srđan Janković sumnjiče se da su 26. marta udarili automobilom malenu Danku, mislili su da je mrtva i njeno telo ubacili u gepek, ali je devojčica bila živa i u jednom momentu se probudila.

- Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS-u je zabeleženo čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju deteta, jer se dete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju - rekao je ranije Ninoslav Cmolić, načenik Uprave kriminalističke policije i dodao:

- Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se seti gde je ostavio telo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu deteta. Danka je bila u nesvesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se ratosiljali tela na deponiji - ispričao je Cmolić tada.

Brat i otac Dejana Dragijevića sumnjiče se da su mu pomogli da sakrije telo devojčice. Dalibor Dragijević preminuo je u pritvoru od infarkta i sahranjen je pre dva dana.

Policija danima traži telo ubijene Danke, a do sada je pretraženo selo Zlot, Luka, kanjon Lazareve pećine, Zlotska reka...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peđa

    13. april 2024 | 12:34

    Ako su je ovi osumnjičeni ubili gotovo sam siguran da telo neće naći niti će se saznati šta su uradili sa njim. Nego mene zanima hoće li tužilaštvo imati dovoljno jakih dokaza za optužbu ili će se od tog suđenja napraviti farsa kao i sa suđenjem za ubistvo pevačice? Ovo što je do sada saopšteno javnosti je puno ne rupa nego rupetina.

  • Nikola

    13. april 2024 | 12:14

    Možda policija zna više od onoga što je objavljeno tako da su komentari po portalima mlaćenje prazne slame. Ako i postoje dokazi da su je ovi osumnjičeni ubili, gotovo sam siguran da neće priznati šta su uradili sa telom, pogotovo ne posle smrti brata osumnjičenog. Čak je moguće i da kažu da se on rešio tela a da oni ne znaju ni gde ni kako. U svakom slučaju nagađanja i teorije su besmismisleni.

  • @ Knez

    13. april 2024 | 15:43

    @Knez- Pa na osnovu čega ih onda drže u pritvoru ako nema nikakvih tragova?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA