Vreme čitanja: oko 1 min.

Uzimao drogu u tuđem stanu u Pančevu pa umro: Protiv vlasnika stana biće sprovedena istraga

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja

  • 0
Lisice hapšenje Hitna pomoć Foto-montaža: Marko Jovanović, Shutterstock

Protiv muškarca J.T. (39) iz Pančeva danas je doneta naredba o sprovođenju istrage zbog sumnje da je dao oštećenom M.M (44) prostorije stana kako bi uzimao drogu metadon. Oštećeni je potom umro na VMA.

Više javno tužilaštvo u Pančevu je 13.4.2024. godine donelo naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog J.T. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je 10. aprila  godine od 11 časova do 11. aprila  u 00.30 časova u Pančevu, dao oštećenom M.M. (44) iz Pančeva da uživa opojnu drogu metadon, te mu je stavio na raspolaganje prostorije stana u kojem živi radi uživanja opojne droge, usled čega je nastupila smrt oštećenog dana 11.aprila godine u Vojnoj medicinskoj akademiji u Beogradu.

Osumnjičeni se tereti da je izvršio krivično delo omogućavanje uživanja opojnih droga za koje je propisana kazna zatvora u trajanju od tri do petnaest godina.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Tužilaštvo će u daljem toku istrage ispitati svedoke događaja i obaviti potrebna veštačenja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA