Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksplodirao kamion kod Leskovca: Vozač zadobio teške opekotine, hitno prevezen u UKC Niš

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pacijent sa velikim opekotinama primljen oko 13 sati u Opštu bolnicu u Leskovcu i odmah je prebačen za Niš

  • 0
Hitna pomoć Foto: Mateja Beljan

U kamionu stranih registarskih oznaka na parkingu u selu Kumarevo kod Leskovca, došlo do jake eksplozije u kojoj je vozač iz Moldavije zadobio velike opekotine i iz Opšte bolnice Leskovac prebačen je u Klinički centar Niš na odeljenje plastične hirurgije.

Eksplozija se dogodila danas oko 12.30 sati i nema krivičnog dela, potvrđeno je u Policijskoj upravi Leskovac za portal Jugmedia.

Meštanin koji je učestvovao u gašenju požara rekao je da je strani državljanin danima čekao na utovar robe.

"Eksplozija je bila veoma snažna pa smo svi iz komšiluka istrčali iz kuća. Možda je eksplodirala plinska boca jer je danima bio na vrelom parking. Na jednoj strani kamiona je bila vatra i gusti dim. Svi smo pritekli u pomoć i uspeli da ugasimo požar, a onda se čekalo na dolazak inspektora", priča ovaj meštanin.

Sagovornik Jugmedije kaže da je pri gašenju požara kamiona vozač zadobio povrede po rukama i licu i da je zbog toga zatražena pomoć lekara.

U leskovačkoj Opštoj bolnici nam je potvrđeno da je pacijent sa velikim opekotinama primljen oko 13 sati i da je odmah prebačen za Niš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA