≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Pošiljka" puna luksuznog nakita i skupocene garderobe: Carinici u kombiju pronašli robu vrednu 100.000 evra

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do kada će neprijavljeni nakit i roba biti zadržani

  • 4
nakit, odeća, obuća, šverc, carina Foto: Uprava carina

Carinski službenici danas su na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, zaplenili neprijavljen luksuzni nakit, obuću i galanteriju svetski poznatih brendova, čija je vrednost procenjena na gotovo 100.000 evra.

Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, zaplenjen je neprijavljeni zlatni nakit - šest ženskih narukvica i jedan prsten robnih marki ''Caritier'', ''Hermes'' i ''Tiffany'' sa pripadajućim sertifikatima, čija je vrednost procenjena na skoro 90.000 evra, zatim dve ženske torbe ''Christian Dior'', kao i dva para ženskih papuča ''Louis Vuitton'', vrednih više od 9.000 evra.

Kako se navodi, slučaj je otkriven prilikom detaljne kontrole za koju je na ulazu u zemlju izdvojen kombi stranih registarskih oznaka.

Carinici su u prtljažnom delu vozila osim ličnog prtljaga putnika pronašli i jednu putnu torbu za koju je vozač rekao da je reč o pošiljci, a u kojoj je pronađena skupocena švercovana roba.

Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do kada će neprijavljeni nakit i roba biti zadržani.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran Kg

    15. april 2024 | 16:05

    Sve roba svetski poznatih proizvođača (iz Kine). To ne vredi ništa, osim za ove naše mutibariće što je valjaju glupljima od sebe.

  • sanja

    15. april 2024 | 16:05

    Ovo su sve malo kvalitetnije replike, sve zajedno ne vredi ni 1500 evra, a ne 100.000 evra kako je napisano.

  • milena

    15. april 2024 | 16:04

    Ovo su sve kopije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA