≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić (2) stigla u tužilaštvo

Vreme čitanja: oko 1 min.

Svetlana, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i Dalibora Dragijevića koji je preminuo, stigla je u tužilaštvo, a kako javlja naš reporter, deluje tužno i skrhano

  • 18

Majka jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić (2) stigla je u tužilaštvo i danas će biti saslušana, javlja Telegrafov reporter sa lica mesta. 

Svetlana, majka osumnjičenog Dejana Dragijevića (50) i njegovog brata Dalibora Dragijevića za kog se sumnja da je pomagao u premeštanju Dankinog tela, a koji je preminuo u Policijskoj upravi, stigla je u tužilaštvo, a kako javlja naš reporter, deluje tužno i skrhano.

Podsetimo, Srđan Janković (50) iz Luke i Dejan Dragijević (50) iz Zlota, osumnjičeni za teško ubistvo dvogodipnje Danke Ilić iz Bora, za čijim se telom neprekidno traga već 12 dana, a kako nezvanično saznajemo uskoro bi trebalo da budu poslati na psihijatrijsko veštačenje.

- Pritvor osumnjičenima, Srđanu Jankoviću i Dejanu Dragijeviću, po rešenju sudije za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru ističe 3. maja. Oni će biti poslati na psihijatrijsko veštačenje, čim se za to steknu uslovi - navode u zaječarskom Višem javnom tužilaštvu.

Janković i Dragijević, radnici borskog JKP "Vodovod", su tog 26. marta, kada je u Banjskom Polju nestala dvogodišnja Danka, bili na radnom zadatku. Prema priznanju Dragijevića, oni su devojčicu udarili službenim automobilom, zadavili je i bacili na divlju deponiju na Starobanjskom putu, odakle ju je, dva dana kasnije, Dejan zajedno sa ocem Radoslavom (73) i sada pokojnim bratom Daliborom Dragijevićem (40), izmestio na drugu, za sada nepoznatu lokaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jaca gr.

    16. april 2024 | 09:00

    Nemoguce da su svi muški teski zlocinci iz jedne porodice, a da majka, supruga ne zna!!! Zar nije videla frku, komesanje, cudno ponasanje, dogovaranja, cudna uzurbana odsustva, da se nesto sakriva...NEMOGUCE!!! GOVORIM OD PRVOG DANA HAPSENJA!!! To sto je slomljena...to u Srbiji nije nista. Majka rodila i odhranila, vaspitavala zlocinca sina, LJUBI GA MAJKA!!! I sad, citava Drzava oplakuje majku. Kako je ovo sve jezivo, citam i ne mogu da verujem da je nasa pamet isto kao i nepismenost, DNO DNA EVROPE!!! Uopste me ne zanimaju psihicka i fizicka stanja tamo neke majke koja pravi umrlice, sahranu, sahranjuje jednog od najvecih ubica dece u istoriji Srbije!!! PEDOKTONOS!!! 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 Ne pomislja, da je tako neko nesto uradio njoj...STRAVICNO!!! Pritisnite babu, ostavite se boli i tuge!!! Umesto da ih se odrekne svih, ona u crnini!!! KOLIKO JE U CRNINU ZAVIJENO SA STRANE NEDUZNIH LJUDI, KOLIKO PORODICA JE UNISTENO DOK JE VEKA I VEKOVA SA NJENE STRANE??????????? UŽAAAAASSSSS...GDE JE DETEEEEEEE...STA SU JOJ URADILIIIII SINOVI I MUŽ ZLOCINCI STAAAAAAAAA??? 😭😭😭😭😭😭😡😡😡😡😡

  • Pravda za Danku

    16. april 2024 | 08:37

    Lice,pogled i profil majke osumnjicenog Dejana govori da ona mnogo ili sve zna o maloj Danki,ali da stiti sina sto bi i svaka majka uradila bez obzira sta je on i koje gnusno delo je ucinio ako je ucinio, a dokazace se da jeste.Isto tako,ona zna sve i za muza,sta je bio njegov zadatak i sta je on uradio da se dete ne nadje.Nemoguce je,ponavljam nemoguce je da ona ne zna sta joj je muz radio u toku noci kada je izlazio iz kuce, i skim je izlazio da bi premestili telo deteta?Dokazace se,cela porodica je umesana u skrivanju tela deteta.Daj boze da gresim i da je mala ziva,ali ovakvi monstrumi su vidljivi golim okom.

  • Bogdan

    16. april 2024 | 08:31

    Nema ovvdje policije Ima mnogo metoda da se dodje do istine i rijesi slucaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA