Vreme čitanja: oko 1 min.

Budući pripadnici MUP i ministar Gašić učestvovali u akciji dobrovoljnog davanja krvi

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar Gašić je poručio polaznicima COPO da je humanost sastavni i obavezni deo policijske profesije, kao i da je njihov današnji primer bio najbolji pokazatelj ove osobine

  • 0
Bratislav Gašić, policija, davanje krvi Foto: MUP Srbije

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić učestvovao je danas u akciji dobrovoljnog davanja krvi u Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici i poručio da je ponosan na izuzetnu humanost koju su ovim gestom pokazali budući pripadnici MUP-a.

- Doniranje krvi je pravi čin plemenitosti, humanosti i solidarnosti i dobar primer kako možemo učiniti mnogo za druge kojima je pomoć potrebna. Ponosan sam na sve pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova koji svakodnevnim radom brinu o bezbednosti i zaštiti života naših građana, a ova akcija je pokazala da su oni spremni da i na ovaj način pruže pomoć onima čiji su životi ugroženi - poručio je ministar Gašić.

Ovom prilikom, ministar Gašić razgovarao je sa rukovodstvom Centra za osnovnu policijsku obuku, kao i sa polaznicama COPO Tamarom Banjac i Aleksandrom Radosavljević koje su, kako je ocenio, pokazale istinski primer humanosti i odgovornosti kada su u martu ove godine u Novom Sadu uspešno reanimirale osobu kojoj je pozlilo na ulici.

Ministar Gašić je poručio polaznicima COPO da je humanost sastavni i obavezni deo policijske profesije, kao i da je njihov današnji primer bio najbolji pokazatelj ove osobine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA