≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen zbog krađe alkohola u prodavnici na Novom Beogradu: Kleštima polomio zujalicu, a flaše stavio za pojas

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

V.M. je prošao pored kase i na izlazu ga je zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju

  • 0
kleptomanija, krađa, kradu alkohol, u supermarketu, prodavnici Foto: Shutterstock

U Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni V.M. (48) zbog krivičnog dela teška krađa.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je iz prodavnice “Maxi” na Novom Beogradu ukrao dve flaše alkoholnih pića i to tako što je kleštima koje je prethodno poneo sa sobom polomio zujalicu i flaše stavio za pojas pantalona koje je nosio na sebi.

V.M. je prošao pored kase i na izlazu ga je zaustavio radnik obezbeđenja koji je pozvao policiju. Imajući u vidu da je u pitanju lice koje nema prijavljeno prebivalište, za kojim su raspisane dve poternice i šest potraga, te da je ranije 8 puta osuđen i to 6 puta zbog krivičnih dela protiv imovine, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor okrivljenom.

S obzirom da je navedeno lice osnovano sumnjivo i da je u prethodnih nekoliko meseci, na isti način izvršilo još 3 krivična dela na Novom Beogradu – mesnoj nadležnosti Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, za koja nije procesuiran, jer je bio nedostupan državnim organima, u narednom periodu će policijsku službenici podneti dopunu krivične prijave, na koje okolnosti će osumnjičeni takođe biti saslušan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA