Vreme čitanja: oko 1 min.

Meštani Zlota u akciji: Kreću u potragu za telom male Danke, detaljno pregledaju svoja imanja

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zamenik gradonačelnika Bora zamolio je meštane Zlota da u narednom periodu ne organizuju nikakve skupove, dešavanja i veselja dok se ne pronađe telo devojčice

  • 6
Koliba, Selo Luka, Bor, Danka ilić Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Zamenik gradonačelnika Bora, Milivoje Janošević, koji je inače žitelj Zlota, u Mesnoj zajednici je organizovao skup sa svim meštanima vazeno za poslednja dešavanja u vezi monstruoznog ubistva Danke ilić (2).

Budući da su prvoosumnjičeni Dejan Dragijevic i njegov otac u pritvoru zbog priznanja ubistva i saučesništa u ubistvu, Janošević je zahtevao da svaki meštanin detaljno pregleda svoje dvorište i zamolio sve žitelje Zlota da u narednom periodu ne organizuju nikakve skupove, dešavanja i veselja dok se ne pronađe telo devojčice.

Inače, kako je rekao i gradoačenlin Aleksadar Milekić na nedavnoj konferenciji za novinare, dok se ne nađe telo, gradska uprava i policijska uprava Bor radiće na tome da pomogne u pronalasku, a ukoliko se pronađe telo male Danke, sve je spremno da se proglasi dan žalsti.

Na rasvetljavanju slučaja ubistva Danke Ilić (2) iz Bora, policija radi već 20 dana. Devojčica je nestala 26. marta u Banjskom Polju, a kako se veruje, istog dana je i ubijena, a za njeno ubistvo ssu osumnjičeni radnici JKP "Vodovoda" Dejan Dragijević i Srđan Janković.

Policija svakodnevno detaljno pretresa svaki deo Banjskog polja i okoline.

(Telegraf.rs/M.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :(

    16. april 2024 | 22:08

    Ko zna gde je mali andjeo😭😭😭

  • SVM

    17. april 2024 | 00:57

    Stvarno tuga. Odavno a možda i nikada u svom životu nisam imala ovakav osećaj tuge za nekim koga nisam znala a da mi je toliko bitan

  • Vlajko

    17. april 2024 | 00:02

    Ja nemogu da verujem da nepostoji metoda da kazu gde je mali andjeo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA