≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

MUP: Lažna vest o Ameli Smajović, nije zaposlena u MUP-u ni primljena na VMA

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vest pod naslovom "Teško pretučena inspektorka Amela Smajović dok je bila na zadataku“ je lažna

  • 0
MUP LOGO policija policijska značka Foto: MUP

Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava javnost da je vest koju je portal „Sandžak Danas“ objavio pod naslovom „Teško pretučena inspektorka Amela Smajović dok je bila na zadataku“ lažna i da je to još jedan primer obmanjivanja javnosti i grubog kršenja novinarske etike.

Posebno naglašavamo da Policijskoj upravi u Kraljevu nije prijavljen ni jedan događaj u kojem je učestvovala osoba sa imenom Amela Smajović, kao i da u MUP-u nije zaposlena, niti postoji osoba sa ovim imenom i prezimenom.

Takođe, policijski službenici su proverom utvrdili da na Vojno-medicinskoj akademiji nije primljena pacijentkinja sa imenom Amela Smajović.

Amela Smajović, PU Kraljevo, napad na inspektorku Foto: Facebook/društvene mreže

Ministarstvo unutrašnjih poslova najoštrije osuđuje plasiranje netačnih i neproverenih informacija u javnost koje obmanjuju i uznemiravaju građane.

MUP je pozvao medije da ne pristupaju olako objavljivanju ali ni preuzimanju neproverenih informacija, a radi istinitog, pouzdanog i tačnog informaisanja javnosti provere sve informacije u Odeljenju za medije i komunikacije MUP-a, putem mejl adrese biro@mup.gov.rs ili na broj telefona 011 3139781.

(Telegraf.rs)

Video: Tuča mladića u Krnjači

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA