≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Doktoru sam rekla da se vidi kost, a on meni da je to mlada koža": Devojka o intervenciji u "Beomedikusu"

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela je istakla da je zbog neadekvatnog lečenja pretrpela teške telesne povrede, uključujući deformitet stopala koji je zahtevao hiruršku operaciju i transplantaciju kože

  • 6
Anđela Ikodinović Foto-kolaž: TV Prva, Telegraf rs

Kozmetičar Ž. M. i lekar opšte prakse D. O., zaposleni u Specijalističkoj lekarskoj ordinaciji "Beomedikus Beograd" nalaze se pritvor do 30 dana zbog sumnje da su prilikom intervencije zadebljana kože na nozi devojci naneli teške telesne povrede.

Anđela Ikodinović, studentkinja treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, gostujući na "TV Prvoj " prvi put javno govorila o svojim teškim iskustvima, nakon što su usledile komplikacije usled nestručne intervencije na ovoj klinici zbog čega je i podnela krivičnu prijavu.

Ona je u programu uživo istakla da je zbog neadekvatnog lečenja pretrpela teške telesne povrede, uključujući deformitet stopala koji je zahtevao hiruršku operaciju i transplantaciju kože. Oporavak je trebalo da traje šest meseci, a posledice su i dalje prisutne.

- Zbog dugogodišnjeg treniranja imala sam zadebljanje na stopalima. Imala sam saznanje da se oni bave tim stvarima, pa sam se odlučila za tu kliniku. Ali kasnije je došlo do komplikacija. Rane su jako velike. Na desnoj strani se jasno videla kost. Zakazala sam prvi pregled, gde su mi rekli da nije kost u pitanju, već formiranje mlade kože. I rekli su mi da mažem kremu koju su mi prepisali.. Ali to sve nije urodilo plodom. Odlučila sam da pomoć tražim na ortopediji na Banjici. Na prvom pregledu su mi doktori rekli da će se izvršiti velika operacija, koja se završila transplatacijom kože i mišića - ispričala je Anđela Ikodinović.

Kako kaže, ima lekarske nalaze da je do komplikacije došlo zbog neadekvatnog lečenja.

- Uz konsultaciju sa advokatom, odlučila sam da podnesem krivičnu prijavu. Oporavak je trebalo da traje jedno šest meseci, a posledice su prisutne i dan danas. Na prvoj operaciji su mi rekli da treba da traje tačno sedam dana. Mnogo sam propustila kroz ceo proces, ali se već vraćam u neku normalu - kaže Anđela za Prvu.

(Telegraf.rs, Prva)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RD

    22. april 2024 | 11:36

    Definitivno ne razumem šta to mladog čoveka natera da radi ovakve stvari. Uopšte mi nije žao. Višak novca uz nedostatak pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA