≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pljačka u stanu u Kaluđerici, pretučen stariji muškarac

A. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pri pokušaju pljačke upadom u stan starije muške osobe došlo do tuče

  • 2
Provala, razbojnik, lopov, pljačka Foto: Shutterstock

Stariji muškarac je zadobio teške telesne povrede kada su ga pretukli lopovi koji su upali u njegov stan u Kaluđerici.

Pukovnik prim. dr Ivan Leković, dežurni hirurg VMA, rekao je za RTS da je pri pokušaju pljačke upadom u stan starije muške osobe došlo do tuče.

"Starijeg čoveka su pretukli, on je zadobio teške telesne povrede, prelom vilice i primljen je na bolničko lečenje Klinike za maksilofacijalnu hirurgiju", rekao je pukovnik prim. dr Leković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    25. april 2024 | 07:53

    POD HITNO DONETI ZAKON DA ONAJ KO NEOVLASCENO UPADNE U STAN..KUCU ...DA VLASNIK.IMA PRAVO DA PUCA .....PO OVOM ZAKONU KOJI JE NA SNAZI JOS CE MORATI JADAN COVEK DA SE IZVINJAVA KRIMINALCIMA STO.JE BRANIO SVOJU IMOVINU.....MNOGO TOGA TREBA POD HITNO MENJATI U SRBIJI

  • Vujke

    25. april 2024 | 15:07

    Jedne te iste osobe godinama pljačkaju i niko ih ne može lišiti slobode,ovo je smešno,policija ih sve zna a ne mogu da nađu dokaza😡😡😡Meni opljackaju garažu i inspektor iz Gročanske policije kaže,gospodine ako budete imali novih saznanja dođite u sup u Grocku🤣🤣🤣🤣🤣 5 godina niko ništa,znači ja da glumim policajca,ne,glumiću dželata samo neka dođu narkomani🤬🤬🤬

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA