Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnici sedam puta zarili nož u mladića u Novom Pazaru: Detalji krvavog obračuna na Veliki petak!

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno.

  • 2
Policija Foto: Mateja Beljan

Pripadnici interventne jedinice Novi Pazar priveli su maloletnika K.I. iz ovog grada, koji se sumnjiči da je učestvovao u tuči u kojoj je više ubodnih rana zadobio njegov sugrađanin D.A. (23).

- Do tuče je došlo nakon kraće svađe grupe maloletnika sa D.A. (23) koji je prema rečima očevidaca udario jednog maloletnika.  Nakon toga, D.A. je zadobio 7 ubodnih rana oštrim predmetom u predelu butina i hospitalizovan je na hiruškom odeljenju novopazarske Opšte bolnice. Nakon hiruške intervencije, njegovo stanje je stabilno - potvrdjeno je za agenciju RINA.

Brzom akcijom policije osumnjičeni maloletnik A.A. je odmah lišen slobode, dok se potraga za K.I. nastavila dok i on nije pronađen. Osumnjičeni K.I. i A.A. su saslušani u prostorijama Policijske uprave Novi Pazar i protiv njih će biti preduzete odgovarajuće mere i radnje u skladu sa zakonom. Oštećeni D.A. je takođe saslušan na okolnosti učešća u sinošnjoj tuči.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stara pesma

    4. maj 2024 | 18:27

    Puna su im usta ljubavi i tolerancije ali kada nemaju koga da napadnu onda se biju međusobno, tek da održe kondiciji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA