≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Određen pritvor Italijanu koji je u poznatom beogradskom hotelu pretukao mladića: Sve priznao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić zadobio teške telesne povrede

  • 2
Tuča, ljudi, pesnice Foto: Shutterstock

Po nalogu Prvog osnovnog suda u Beogradu danas je određen pritvor do 30 dana B.B. (37) državljaninu Italije koji se sumnjiči da je u poznatom beogradskom hotelu pretukao mladića O. B. (24), saznaje "Telegraf.rs".

On je sve priznao na saslušnju u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

- Povodom događa od 06.05.2024. godine u hotelu "Hilton" obaveštavam vas da se pred Prvim OJT u Beogradu vodi postupak protiv osumnjičenog B.B zbog krivičnog dela teška telesna povreda. Osumnjičeni je dana 07.05.2024. godine saslušan u prostorijama tužilaštva, kojom prilikom je, u prisustvu izabranog branioca, priznao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret. Imajući u vidu da je osumnjičeni strani državljanin, javni tužilac je podneo sudiji za prethodni postupak Prvog osnovog suda u Beogradu predlog za određivanje pritvora s obzirom da postoje okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva. Prvi osnovni sud u Beogradu je dana 07.05.2024. godine doneo rešenje kojim je određen pritvor prema osumnjičenom u trajanju od 30 dana. U daljem toku postupka javni tužilac će ispitati svedoka oštećenog, zatim druge svedoke, naložiće medicinsko veštačenje vrste, težine i mehanizma nastanka povreda oštećenog, kao i psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, kao i sve druge neophodne radnje u cilju utvrđivanja pravilnog i potpunog činjeničnog stanja nakon čega će doneti odluku- kažu iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako saznajemo, B.B. bio je pod dejstvom alkohola.

Tuča se dogodila na Đurđevdan, a mladić je zadobio teške telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krk

    7. maj 2024 | 16:20

    Jooooj...zamisli da te prebije Italijan...da se roknes od muke...

  • Miloje

    7. maj 2024 | 17:19

    Pa jel bila tuča... Ili nešto drugo...? Ima li svedoka ili se to dogodilo u hotelskoj sobi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA