≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas u Beogradu! Mladići izboli radnika na trafici, jadan čovek probao da ih zaustavi: Traga se za napadačima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istraga je u toku

  • 13
hitna pomoć Foto: Shutterstock

Beogradska policija traga za dvojicom mladića za koje se sumnja da su nožem izboli radnika na trafici u centru Beograda, saznaje "Telegraf.rs".

Prema poslednjim informacijama, povređeni nije životno ugrožen.

Kako saznajemo, nesrećni muškarac (60) izboden je, oko 17 sati, jer je mladiće pokušao da spreči da ga opljačkaju. U jednom trenutku jedan od njih je izvadio nož i ubo radnika.

Istraga je u toku.

O ovom slučaju obavešteno je i nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dara

    7. maj 2024 | 19:26

    Užas. Čovek 60 god i mora da radi na trafici sto je tezak posao zbog kradja, napada, nemanja toaleta i jos od plate da nadoknadjuje.Ženama je to jos gore radno mesto.Vremena su drugacija. Tu dvojicu olešiti od batina, pa onda tek u zatvor, narkomani.I da odrade kopanjem i plate odstetu za povrede. Samo ostro jer vise od nasilja i kradja se ne moze ziveti.Brz oporavak coveku i bolovanje placeno od gazde.

  • SVM

    7. maj 2024 | 19:19

    Kao papagaji ponavljamo jedno te isto,a protuve će i dalje raditi isto. Kazne. Kazne moraju biti stroge,brze,oštre. Da svako ko bilo šta želi da uradi pomisli na onoga pre njega što je to uradio šta je dobio

  • Ogorceni

    7. maj 2024 | 19:20

    Pa sta je ovo jeee, postali smo gori od divljeg zapada. Kaznjavaj drzavo, kaznjavaj najstroze. Menjaj zakone, stezi kais, drakonske kazne uvedi ako treba i diktaturu vratiti samo da se ovaj narod vaspita i dovede u red vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA