≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Učenik mu je polomio kosti glave: Poznato stanje profesora iz Bačke Palanke kojeg je đak prebio na času

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon incidenta maloletnik je priveden

  • 36
Krevet bolnica pacijent Foto: Shutterstock

Profesor S.Z. (65) iz Bačke Palanke, kojeg je juče tokom časa fizički napao učenik B.M. trenutno se nalazi na Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za neurohirurgiju, potvrđeno je za Telegraf.rs

Podsetimo, juče, 8. maja oko 14 časova bivši učenik Tehničke škole "9.maj" B.M. iz Bačke Palanke fizički je napao profesora S.Z. tokom nastave i tom prilikom mu naneo ozbiljne telesne povrede. On je ranije pohađao školu "9.maj", a trenutno pohađa drugu srednju školu u Bačkoj Palanci.

- U UC Kliničkog centra Vojvodine, 8. maja 2024. godine primljen je pacijent S. Z. (65) godište zbog višestrukih teških povreda glave u vidu fraktura kostiju glave i lica i hematoma. Pacijent je nakon kompletne dijagnostike, opservacije i lekarske pomoći primljen na Kliniku za neurohirurgiju radi daljeg konzervativnog lečenja - saopštio je za Telegraf.rs PR KVC Siniša Knežević.

Juče je maloletnik B.M. priveden od strane bačkopalačke policije, a ovaj incident izvao je značajnu zabrinutost prosvetnih radnika u toj opštini koji su najavili protest.

Svi događaji koji su bili planirane povodom Dana Tehničke škole "9. maj" su otkazani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dax

    9. maj 2024 | 13:30

    Kad su profesorki u Trsteniku izmakli stolicu rekao sam da svi profesori treba da obustave nastavu i izađu na ulicu. Ako to ne urade (a nisu) da će da ih ubijaju u školama. Onda je došao Ribnikar, sada ovo, šta je sledeće?

  • Geras

    9. maj 2024 | 13:13

    Samo kod nas ima... Propali smo kao nacija skroz...

  • Toni

    9. maj 2024 | 13:29

    Sramota za državu,društvo,narod. Škole su nam postale ratišta i regrutni centri za kriminalce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA