≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripremali ubistvo, jedan imao spreman metak u cevi: Uhapšena kriminalna grupa na Vračaru

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji Beograda

  • 2
Hapšenje, UKP, policija Printskrin: MUP

Policija u Beogradu je, posle višemesečnog operativnog rada, na Vračaru uhapsila članove kriminalne grupe zbog postojanja sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i vršenja pripremnih radnji u cilju izvršenja krivičnog dela teško ubistvo.

Policija je danas na Vračaru prilikom hapšenja jednog člana kriminalne grupe, koji je bio maskiran, pronašla pištolj sa metkom u cevi i spremnim za upotrebu.

U toku su pretresi i hapšenja lica na više lokacija na teritoriji grada Beograda, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Deo Vračara, na uglu Krunske i Ulice Koče kapetana bio je pod opsadom policije. Govorilo se i o tome da je došlo do pucnjave, što je kasnije demantovano, a očevici su na licu mesta videli muškarca koji je, sa lisicama na rukama, oko sat vremena ležao na ulici.

Taj deo grada je, tokom akcije hapšenja, bio zatvoren za saobraćaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA