Vreme čitanja: oko 1 min.

Litvanac pokušao da prošvercuje ljude preko Vatina, sakrio ih u priključno vozilo: Oglasilo se VJT u Pančevu

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je u priključnom vozilu teretnog vozila marke „DAF“, u posebno napravljenom bunkeru dubine oko jednog metra, smestio 23 državljana Republike Turske, uključujući četiri maloletna lica, na koji način je ugrozio njihov život i zdravlje

  • 0
Policija hapšenje lisice rotacija Foto-ilustracija: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Pančevu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv osumnjičenog M.V. (37) iz Kaunasa, državljanina Republike Litvanije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi u pokušaju.

Osumnjičenom se stavlja na teret da je dana 10. maja u 10.00 časova, na graničnom prelazu Vatin, u nameri da sebi pribavi kakvu korist, pokušao većem broju lica da omogući nedozvoljen prelaz državne granice Republike Srbije sa Rumunijom, u čemu je onemogućen od strane policijskih službenika Uprave granične policije. Osumnjičenom se stavlja na teret da je u priključnom vozilu teretnog vozila marke „DAF“, u posebno napravljenom bunkeru dubine oko jednog metra, smestio 23 državljana Republike Turske, uključujući četiri maloletna lica, na koji način je ugrozio njihov život i zdravlje.

Nakon saslušanja osumnjičenog u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog u trajanju do 30 dana zbog postojanja okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva i osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA