≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zverski pretukli generala u penziji u Beogradu: Potraga za napadačima u toku, nesrećni čovek u bolnici

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Istraga je u toku

  • 3
Saniteti VMA hitna pomoc ambulanta Foto: Telegraf

General u penziji Vukajlo Čađenović (75) napadnut je i pretučen u petak 10. maja oko 21 čas, na raskrsnici ulica Save Maškovića i Vojvode Stepe na autobuskom stajalištu na Trošarini u Beogradu.

Čađenović je zadobio ozbiljne povrede, a ubrzo je hospitalizovan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA).

- Povređenom generalu u penziji, navodno, jedan od napadača je poznat od ranije, a za drugu dvojicu pomagača ne zna ko su. Reč je o muškarcima starosti oko 40 godina. Sva trojica su ga udarala pesnicama iz sve snage, sve dok nije pao na trotoar - kaže izvor upoznat sa slučajem za Kurir i dodaje da je Čađenović zadobio vidljive telesne povrede i povrede glave i lica.

Ceo događaj odigrao se pred velikim brojem očevidaca, s obzirom na to da se incident dogodio na autobuskom stajalištu, gde postoje i nadzorne kamere. Slučaj je odmah prijavljen i policiji.

General u penziji zbrinut je na VMA, a po povratku od lekara na ulazu u dvorište svoje kuće sačekala ga je još jedna neprijatnost.

Naime, na zidu ograde porodične kuće Čađenovića ispisana je zabrinjavajuća poruka, koju su oni shvatili kao pretnju nakon stravičnog prebijanja. Sumnja se da i iza ovoga stoje isti napadači koji su surovo pretukli generala u penziji.

- Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu poslat je nalog kako bi u saradnji sa policijom uspeli da otkriju i procesuiraju izvršioce - rečeno je iz Tužilaštva za Kurir.

(Telegraf.rs, Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boža zemunac

    13. maj 2024 | 13:51

    Šta radi policija. Šta se čeka. Hapsi bagru.

  • Serval

    13. maj 2024 | 16:15

    Ovo lici na zasluzene batine. Ili se po malo kurcio. Nesto je bilo pre batina sigurno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA