Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšen bivši robijaš na Novom Beogradu: "Lomilicom" obijao stanove, ukrao više od pola miliona

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Upotrebom podesnog alata „lomilice“, koju je imao kod sebe, slomio je spoljašnji deo cilindričnog uloška brave ulaznih vrata stanova oštećenih

  • 0
Hapšenje lisice policija Foto: Marko Jovanović

Protiv A.L. (49) Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog zbog krivičnog dela Teška krađa zbog sumnje da je 7. decembra prošle godine na Novom Beogradu obijao stanove i krao novac, nakit.

On je, kako je saopštilo pomenuto tužilaštvo, ukrao stvari ukupne vrednosti 580.000 dinara. Obijao je pomoću "lomilice".

"Upotrebom podesnog alata „lomilice“, koju je imao kod sebe, slomio je spoljašnji deo cilindričnog uloška brave ulaznih vrata stanova oštećenih, te je nakon izvršene premetačine iz stanova otuđio novac, nakit i stvari u ukupnoj vrednosti od oko 580.000,00 dinara. Imajući u vidu da je okrivljeni višestruki povratnik, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenog oglasi krivim i da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od 8 godina i 6 meseci, kao i da se prema okrivljenom produži pritvor koji je ranije određen rešenjem suda", saopštili su.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA