≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Saslušan napadač koji se sumnjiči da je brutalno pretukao generala u penziji: Ovo je njegova odbrana

M. Č.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni je iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu za krivična dela koja su mu stavljena na teret- Teška telesna povreda, Nasilničko ponašanje i Ugrožavanje sigurnosti

  • 3

U Drugom osnovnom javnom tužilastvu u Beogradu, nakon što mu je određeno zadržavanje, danas je saslušan osumnjičeni S.A. za događaj od dana 10. maja ove godine, u kojem je general u penziji Vukajlo Čađenović zadobio povrede.

Osumnjičeni je iskoristio zakonsko pravo da ne iznosi odbranu za krivična dela koja su mu stavljena na teret- Teška telesna povreda, Nasilničko ponašanje i Ugrožavanje sigurnosti.

Nakon saslušanja, podnet je predlog za odredjivanje pritvora Drugom osnovnom sudu u Beogradu, kako ne bi uticao na svedoke i kako ne bi ponovio krivično delo ili učinio krivično delo kojim preti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Verovatno

    14. maj 2024 | 15:37

    Zaslužio general.I onaj na Hepiju što komentariše rat u Ukrajini,Španović,teško g.... znam ga od '91-ve kada su bile borbe oko Osjeka,tada je glumio ramba nekog,a sav ulickan i čist.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA