Vreme čitanja: oko 2 min.

"Nije cvećka, ali nije ni najgori": Arsa je nestao pre godinu dana, a njegova majka traži samo jedno - ISTINU!

A. G.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nemanja Arsenović je, inače, od ranije poznat Srpskoj javnosti. On se 2018. godine svojim Mini Kuperom zakucau u kuću srpske pevačice, Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu

  • 4
Nemanja Arsenović Aesa Printscreen: nemanja_arsenovic3

Nemanja Arsenović Arsa (38), navijač Crvene Zvezde, nestao je 11. februara prošle godine, a njegova majka nema ni ideju šta se desilo sa njenim sinom. Ona se sada oglasila na društvenoj mreži TikTok, ne bi li sazanala makar neki detalj o svom nestalom detetu.

Ona je u svom snimku objasnila da poslednje što zna o svom sinu jeste da je bio nma pumpi u Portogalu tog 11. februara i da je tu bila tuča dve beogradske grupe.

- Želim da dođem do prave istine. Svesna sam da moj sin nije bio cveće, ali on je moj sin, i nije bio ni najgori. Meni treba samo istina, da dođem do mog deteta šta god da je u pitanju. Samo želim da dođem do njega. Molim vas, podelite video, ne bi li došla do istine. Meni kao majci treba istina gde je moj sin, šta mu se desilo. To hoću da znam, šta god da je, hoću istinu i da pronađem moje dete. Gde god da je. Patika njegova ako je ostala, hoću da je pronađem - izjavila je majka nestalog Nemanje, kroz suze u videu na pomenutoj društvenoj mreži.

@nemanja_arsenovic3 Zelela bih samo da saznam istinu o svom detetu, svesna sam da on nije bio cvece ali ja sam majka i kao majka zelim na sve moguce nacine dodjem do istine. #spain #portugal #missingperson ♬ original sound - nemanja_arsenovic_arsa86

- Poslednjih godinu ili dve je živeo u Portugalu. Od tada se ne javlja, evo već druga godina. Obratila sam se svim mogućim institucijama u zemlji, pisala sam evropskim državama. Iz Portugama sam dobila zvanično da se dogodio sukob između dve beogradske grupe i da je u jednoj grupi bio navodno i moj sin i da sumnjaju na loš ishod, ali ništa od toga još nije zvanično jer je istraga u toku - podelila je ona sve infromacije koje ima o sinu.

Nemanja Arsenović je, inače, od ranije poznat Srpskoj javnosti. On se 2018. godine svojim Mini Kuperom zakucau u kuću srpske pevačice, Cece Ražnatović u Ulici Ljutice Bogdana u Beogradu, a godinu dana ranije uhapšen je i optužen za teško ubistvo u pokušaju zbog pucnjave u kojoj je povređen i Nikola Vavić (27), brat vođe Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra Vavića.

Kako smo pisali tada, to nije jedino krivično delo koje mu se stavljalo na teret. Dosije mu je otvoren sa 14 godina, a od 2000. do 2006. godine, Arsenoviću je pisano čak 14 krivičnih prijava, mahom zbog nasilničkog ponašanja, ali i napada na službeno lice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srx

    14. maj 2024 | 20:14

    Roditelj je roditelj.Ona ne traži ništa samo pomoć da zna šta mu se desilo,niti ga brani niti optužuje ikoga.Svaki roditelj zaslužuje da zna šta mu je sa detetom.

  • Miki

    14. maj 2024 | 19:00

    Boga mi, gde ces gore od ovih svih krivicnih dela sto smo procitali?

  • Lomi

    14. maj 2024 | 20:48

    Da mu je gospod bog u pomoc !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA