Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak sa mesta stravične nesreće na mostu na Adi: Poginuo radnik JKP

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U trenutku udesa radnik je vršio pranje slivnika za odvod kišnice.

  • 8

D.S. (32) preminuo je u Urgentnom centru usled teških telesnih povreda zadobijenih u nesreći koja se dogodila sinoć oko 21.40 na Mostu na Adi,  a sada se pojavio snimak ove teške nesreće. Na njemu se, kako se vidi iz priloženog, nalazi brojna vozila sa rotacijama.

Podsetimo, kako nam je potvrđeno, do nesreće je došlo kada je vozilo marke „Opel zafira“ udarilo u zaustavljeno vozilo JKP „Vodovod i kanalizacija“ marke „Reno myxiti“, koje se nakon nezgode pokrenulo i udarilo radnika JKP D.S., a zatim udarilo u drugo vozilo JKP „Mercedes atego“.

U trenutku udesa radnik je vršio pranje slivnika za odvod kišnice.

Od zadobijenih povreda radnik je oko 22,45 časova preminuo u UC, dok je vozač opela zadobio lakše telesne povrede.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dušan Silni

    15. maj 2024 | 12:15

    Jadna mu majka odes prokleti dinar da zaradis i pogines. Nema vece kazne cistio slivnike i pogine mučenik.Na sirotinju sve hoce žalosno. Laka mu crna zemlja

  • teorija zavere

    15. maj 2024 | 12:18

    Kada se vrše ovakvi radovi obično se zatvara ta traka u kojoj su radovi i stavi ona velika pulsirajuća strelica koja upozorava da treba preći u susednu traku. Ne videh je na ovom snimku. Pored vozača Opela treba da odgovara i onaj ko nije dobro obeležio radove.

  • N 1🇨🇭🔊❓

    15. maj 2024 | 11:43

    Da li je vozilo JKP bilo propisno osvetljeno za noćni rad na putu,signalna trepčuća svetla i predsignalom da se tu nešto radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA