Vreme čitanja: oko 1 min.

Raspisan konkurs za prijem 32 komandira u 10 kazneno-popravnih ustanova

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu

  • 0
UIKS Foto: UIKS

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u 10 kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje, koja je i najbrojnija služba u sistemu izvršenja krivičnih sankcija.

Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu.

KPZ za žene u Požarevcu primiće u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu. Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir biti zaposlen u zavodima u Šapcu, Kraljevu i Subotici.

KPZ u Kragujevcu će zaposliti još dva komandira pošto je u stalni radni odnos primljeno 127 komandira pripravnika u zavodu koji je počeo sa radom 15. novembra 2022. godine.

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs , portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Rok za podnošenje prijava zainteresovanih kandidata traje do 30. maja 2024. godine.

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija zaposlila je skoro 600 komandira u Službi za obezbeđenje u više zavoda u Srbiji od 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA