≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Maloletnice uhapšene zbog krađa u Subotici: Jednoj određen pritvor

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sudija za maloletnike Višeg suda u Subotici, 17-godišnjakinji je odredio pritvor, dok će protiv petnaestogodišnjakinje biti podneta krivična prijava u redovnom postupku

  • 0
Žena lisice uhapšena hapšenje Foto: Shutterstock

Policija u Subotici uhapsili su 17-godišnjakinju iz ovog grada, zbog sumnje je izvršila tri krađe i krađu u pokušaju.

Policija će podneti krivičnu prijavu protiv jedne petnaestogodišnjakinje zbog postojanja osnova sumnje da je počinila dve krađe i krađu u pokušaju, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.

Sumnja se da su one na ulici, koristeći nepažnju jednog sugrađanina, iz njegovog ranca ukrale novčanik, da su iz otključanog automobila uzele torbu sa novčanikom i mobilnim telefonom, kao i da su od jedne sugrađanke pokušale da ukradu novčanik, ali ih je ona u tome sprečila.

Sedamnaestogodišnjakinja se sumnjiči da je takođe na ulici od jedne sugrađanke ukrala novčanik, kao i da je pretila policijskom službeniku, pa se tereti i za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Nakon saslušanja, sudija za maloletnike Višeg suda u Subotici, 17-godišnjakinji je odredio pritvor, dok će protiv petnaestogodišnjakinje biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA