≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uhapšeni piromani sa Palilule, zapalili dva "mercedesa": Velika akcija policije i tužilaštva u Beogradu

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pričinjena je šteta od 70.000 evra

  • 0

Dežurni javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu odredio je zadržavanje N.M. (43) i D.A. (38) u trajanju od 48 sati, zbog postojanja sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti.

Oni se sumnjiče da su, krajem aprila, na Paliluli, zapalili „mercedes“ tip „S Class“ i „Mercedes“ tip „CLS“ koja su potpuno izgorela, dok su automobili „Smart“ i „Citroen“ tip „Jumpy“ oštećena, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta u iznosu od oko 70.000 evra.

Osumnjičeni N.M. (43) je prilikom saslušanja iskoristio zakonsko pravo i nije izneo svoju odbranu, dok je D.A. (38) izneo odbranu, nakon čega je sudiji za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu podnet predlog za određivanje pritvora prema osumnjičenom N.M.(43) i D.A.(38) .

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka ispitati svedoke oštećene, kao i druge svedoke događaja, narediti antrošološko, psihijatrijsko veštačenje okrivljenih, kao i druga potrebna veštačenja, pa nakon izvođenja svih dokaza i utvrđivanja tačnog i potpunog činjeničnog stanja doneti odluku o daljem postupanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA