≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđe optužen za ubistvo mladića u Grčića Milenka: Uhapšen dva dana kasnije na Staroj planini

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Optuženi je lako povredio V.S. koji je pokušao da odbrani Milana K.

  • 0
Ubistvo, Novi Beograd, policija uviđaj, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Foto-kolaž: Mateja Beljan

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milanu K. usled kojih je on preminuo na licu mesta, a V.S. naneo laku telesnu povredu.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo ubistvo u sticaju sa krivičnim delom laka telesna povreda.

Tužilaštvo je sudu predložilo da okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je on 17. februara oko 3:55 časova u Ulici Grčića Milenka u društvu još jednog NN lica, nakon kraće rasprave sa Milanom K., izvadio nož kojim je više puta ubo Milana i naneo mu dve ubodne rane u predelu grudi i stomaka, nanevši mu tako tešku telesnu povredu opasnu po život, usled koje je preminuo na licu mesta.

Đorđe P. je, kako se sumnja, oštećenom V.S. naneo posekotinu u predelu desne nadlaktice, dok je V.S. pokušavao da odbrani Milana.

Potom su se on i NN lice udaljili u pravcu Ustaničke ulice.

Policijski službenici su dva dana kasnije, 19. februara, pronašli okrivljenog i uhapsili na Staroj planini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA