≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posvađao se sa bivšom vanbračnom suprugom, pa joj pretio smrću: Svađu nastavio i pred policijom

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljeni je pred javnim tužiocem negirao izvršenje krivičnog dela, određen mu pritvor

  • 0
Treći osnovni sud, treće osnovno javno tužilaštvo Foto: Tanjug/Tara Radovanović

Treći osnovni sud u Beogradu, na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, odredio je pritvor uhapšenom B.L. (41), nakon što je saslušan na okolnosti krivičnog dela nasilje u porodici.

Okrivljenom se stavlja na teret da je dana 14.05.2024. godine u Bečmenu, nakon kraće verbalne rasprave sa oštećenom, svojom bivšom vanbračnom suprugom, uputio joj pretnje po život i telo, nakon čega je ona pozvala svog sadašnjeg emotivnog partnera, koji je pozvao policiju, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

Okrivljeni je oštećenoj uputio pretnje i pred policijskim službenicima, a pred javnim tužiocem je negirao izvršenje krivičnog dela.

Imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije 10 puta pravnosnažno osuđeno, da su mu ranije već izricane hitne mere i da postoje okolnosti da će boravkom na slobodi uticati na oštećenu, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo Trećem osnovnom sudu u Beogradu da okrivljenom odredi pritvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA