Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto da da sinu pomen, leži pored njega! Grob majke osumnjičenog za ubistvo Danke: Pored još dva mesta

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pored Svetlane i Dalibora ostavljena su dva grobna mesta za koje se pretpostavlja da su namenjena drugim članovima porodice Radoslavu i Dejanu.

  • 1
Danka Ilić Zlot Svetlana Dragijević Dalibor grob Radoslav Foto-montaža: Mateja Beljan, Telegraf.rs, Privatna arhiva

Svetlana Dragijević, majka Dejana koji je osumnjičen za ubistvo devojčice Danke Ilić, danas je sahranjena na novom Zlotskom groblju. Svetlana je sahranjena pored sina Dalibora, koji je i sam bio osumnjičen za ubistvo. 

Sa groblja u Zlotu stižu tužne slike. Sahranu je organizovala Svetlanina famijlija, a njeno grobno mesto je pored grobnog mesta njenog sina kome još ni spomenik nije podignut. Oko grobnog mesta ima malo raznovrnog cveća, a na krst je zajačena njena umrlica. Na sahranu su došali i Radoslav i Dejan, koji su dovedeni iz pritvora Okružnog zatvora u Zaječaru.

Pored Svetlane i Dalibora ostavljena su dva grobna mesta za koje se pretpostavlja da su namenjena drugim članovima porodice, Radoslavu i Dejanu.

Podsetimo, Svetlana Dragojević preminula je sredu 15. maja u kući svojih komšija. Ona nekoliko dana nije izlazila iz kuće. Muž i sin su joj u zatvoru, dok je drugi sin preminuo pre nešto manje od četrdeset dana. Tog kobnog dana, ona je otišla da potraži pomoć, a kako kažu komšije čim je stigla u njihovu kuću zatražila je čašu vode i požalila se da joj nije dobro. Pre nego što su stigli da joj pruže bilo kakvu pomoć, Svetlana je već preminula i Hitna pomoć, koje je ubrzo stigla, mogla je samo da konstatuje smrt.

Sinu Daliboru trebalo je ovih dana da održi čertdesetodnevni pomen, ali umesto toga, ona sada počiva pored njega.

(Telegraf.rs/M. Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bor

    17. maj 2024 | 18:22

    Računali su šta može da se desi sa dva preostala člana porodice pa obezbedili mesta da budu svi zajedno bar na onom svetu,zagrobni život je isto bitan kao i ovozemaljski pa treba stvoriti dobre uslove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA