≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan prevozio kilo "spida", drugi vozio ispred kao "izviđač": Pokrenuta istraga protiv dvojice iz Kačareva

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U ul. Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili ih policijski službenici Policijske uprave u Pančevu

  • 0
Droga Foto: MUP

Protiv osumnjičenih N.S. (44) i M.R. (27), obojica iz Kačareva, Više javno tužilaštvo u Pančevu je  donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog postojanja osnova sumnje da su kao saizvršioci izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Osumnjičenima se stavlja na teret da su 18. maja u 1.40 časova u Kačarevu zbog prodaje neovlašćeno prenosili i držali opojnu drogu amfetamin u količini od 993 grama neto mase, zajedno sa digitalnom vagicom za precizno merenje.

Osumnjičeni N.S. je prevozio opojnu drogu u putničkom vozilu, dok mu je osumnjičeni M.R., koji se kretao ispred njega drugim putničkim vozilom, pokazivao kojim putem da vozi, ali su u daljem prevozu sprečeni jer su ih u ul. Omladinska ispred kućnog broja 63a zaustavili policijski službenici Policijske uprave u Pančevu.

Nakon saslušanja osumnjičenih u Višem javnom tužilaštvu u Pančevu, Viši sud u Pančevu je po predlogu tužilaštva odredio pritvor protiv osumnjičenog M.R. u trajanju do 30 dana zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA