≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Osumnjičeni za ubistvo malene Danke su uračunjivi: Dejanov otac za devet dana izlazi iz pritvora

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

28. i 29. maja i dalje će se u VJT nastaviti saslušanje svedoka kako bi se došlo do bilo kakvog saznanja koje bi ukazalo gde bi moglo da se nađe telo male Danke Ilić

  • 12
Dejan Dragijević i Srđan Janković, Danka Ilić Foto: Nikola Tomić, Privatna arhiva

Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić (2) Dejan Dragijević i Srđan Janković, nakon psihijatrijskog veštačenja u specijalnoj zatvroskoj bolnici u Beogradu, nedavno su vraćeni u pritvorsku jednicu u Zaječaru.

- Rezultati veštačenja su stigli i Dragijević i Janković su po proceni specijalita uračunljivi, stoji u zvaničnim zapisnicima. Inače, veštačeni su i predmeti uzeti iz automobila JP ,,Vodovod ,, Bor kojim je udarena devojčica kao i predmeti koji su uzeti iz porodičnog domaćinstva Dragijevića u Zlotu. Za sada nijedan zapisnik nije pokazao da se bilo šta pokazalo da se nalaze biološki tragovin ili DNK male Danke Ilić. Očekuje se rezultat veštačenja GPS uređaja koji će pokazati kretanje vozila tog dana. Što se tiče oca osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić, Dejana Dragijeveića , koji je saučestvovao u zločinu Radoslav , biće pušten kući, 29. maja kada mu ističe produženi pritvor, jer nema osnova za njegovo dalje zadržavanje . Tako da će se on braniti sa slobode u daljem istražnom postupku-  kažu u Višem Javnom Turžilaštvu u Zajerčaru.

Inače, 28. i 29. maja i dalje će se u VJT nastaviti saslušanje svedoka kako bi se došlo do bilo kakvog saznanja koje bi ukazalo gde bi moglo da se nađe telo male Danke Ilić.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)

Video: Ivana i Miloš Ilić roditelji ubijene Danke bili u tužilaštvu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    20. maj 2024 | 14:34

    Nema tela, nema DNK tragova,... pa šta onda ima? Priznanje? Mačku o rep. Na prvom pojavljivanju pred sudom poreći će priznanje kao iznuđeno i kraj priče. A tako ponosno objaviše veliki uspeh policije u pronalaženju ubice deteta.🤔

  • Bor

    20. maj 2024 | 13:48

    Kada nema dokaza neka ih puste iz pritvora dok ne pomru od metoda istrage,neka malo istragu prebace na majku koja može biti ključ istine.

  • Miki

    20. maj 2024 | 14:57

    Ako nema DNK tragova ni u kolima onda oni uopste nisu ni bili u dodiru sa detetom. Znaci li to onda da ih je policija naterala da priznaju? Ako je tako, onda se mora pokrenuti postupak protiv pripadnika policije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA