≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Miljana Kecmanović negirala krivicu! Njen sin ubio 10 osoba u školi "Vladislav Ribnikar"

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ona je, kao i njen suprug, odbila da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih

  • 15
Miljana Kecmanovic, Ribnikar Foto: Telegraf, MUP

U Višem sudu u Beogradu danas je završeno ispitivanje Miljane Kecmanović, majke dečaka koji je 3. maja prošle godine ubio 10 osoba, a trebalo bi da se nastavi suđenje njoj i njenom suprugu.

Ovo suđenje je zatvoreno za javnost, zbog čega su detalji njenog iskaza nepoznati.

Kako Tanjug saznaje, Miljana Kecmanović je negirala krivicu.

Nakon pauze koju je odredio sudija, trećeokrivljeni Ratko Ivanović bi trebalo da počne sa iznošenjem odbrane, saznaje Tanjug.

Ivanović je vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja maloletnika učio da puca, a optužnicom se tereti za krivično delo davanje lažnog iskaza.

Miljana Kecmanović je na prethodnom suđenju iznela odbranu, negirajući krivicu, i počela da odgovara na pitanja članova porodica ubijenih i ranjenih, koji u ovom predmetu imaju status oštećenih.

Ona je, kao i njen suprug, odbila da odgovara na pitanja punomoćnika oštećenih.

Vladimir Kecmanović takođe od početka suđenja negira krivicu.

Sud je u ovom slučaju zatvorio suđenje za javnost iz razloga zaštite interesa maloletnih žrtava.

Pored Kecmanovića optuženi su i instruktor i vlasnik streljane u kojoj je, kako se sumnja, maloletni K.K. učio da puca.

Otac dečaka, optužen je da je izvršio krivično delo - teško delo protiv opšte sigurnosti jer je dete od 13 godina vodio u streljanu i učio da puca, kao i da nije adekvatno čuvao oružje u kući.

Dečak K.K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja.

Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    21. maj 2024 | 13:14

    Ovi Kecmanovici nemaju savesti niti empatije. Primer psihopata. Sada je jasno kako je stvoren najgori monstrum na planeti, dete masovni ubica bez ljubavi, bez savesti, bez osecanja za druge, dete puno mrznje i okrutnosti. Ova dva idiota su ga napravila i odgajila na poremecenim vrednostima. Svi treba da trunu u ustanovi zatvorenog tipa.

  • Kiborg

    21. maj 2024 | 12:19

    Mali monstrum nikada da izadje i ceo život da bude vezan.

  • Dddf

    21. maj 2024 | 12:32

    Zena odgovara za to sto je na metku nadjen njen dnk a ne za ubistvo,a I moze da se brani cutanjem. Jel neko trazio novcanu odstetu od roditelja Belivuka,amiljkovica isto su ubiki 10 ljudi,samleli, niko od ostecenih nihe pokrenuo parnicu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA