Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka mu dala da popravi auto, a on se iselio i nestao: Muškarac ukrao vozilo

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor prema okrivljenom.

  • 1
Lopov, krađa automobila Foto: Shutterstock

Danas je javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je saslušao uhapšenog D.I. (43) zbog krivičnog dela Prevara iz člana 208. Krivičnog zakonika.

Okrivljeni je osnovano sumnjiv da je sredinom aprila izvršio krivično delo na taj način što je, nakon što mu je oštećena dala svoj automobil na popravku, potom i na prodaju uz dogovor da se automobil ne prodaje bez prepisa, okrivljeni se iselio iz stana bez znanja oštećene, a automobil nije vratio.

Nakon prijave je za raspisana potraga za vozilom koje je potom i pronađeno. Okrivljeni je delimično priznao izvršenje krivičnog dela, a na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor prema okrivljenom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZOKI

    21. maj 2024 | 18:42

    Koji kokosari, ovo je gore od divljeg zapada. Nesmes nikom dat nista bez licnog prisustva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA