≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Crni "audi" ostavio ranjenog mladića: U prostorije MUP dovedene dve osobe

T. U.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Povređenom dvadesetdvogodišnjaku konstatovane su teške telesne povrede u vidu prostrelnih rana obe natkolenice

  • 1
Hitna pomoć, policija noć Foto:N.B.

Nakon što je u Urgentni centar u Beogradu u utorak oko 18.40 časova, crnim automobilom marke „audi“ dovezen i ostavljen dvadesetdvogodišnji muškarac, sa povredama nanetim vatrenim oružjem, brzom reakcijom, policijski službenici PS Voždovac pronašli su navedeno vozilo u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka i u blizini vozila zatekli dve osobe koje su dovedene u službene prostorije Policijske uprave za grad Beograd, saopšteno je iz MUP-a.

Automobil je specijalnim vozilom prevezen u garažu Odeljenja za operativnu forenziku.

Povređenom dvadesetdvogodišnjaku konstatovane su teške telesne povrede u vidu prostrelnih rana obe natkolenice i zadržan je na poluintenzivnoj nezi.

Policijski službenici nastavljaju intenzivan rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem, navode iz MUP-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Очигледно

    22. maj 2024 | 08:06

    Из библиотеке је кренула расправа Толстој или Достојевски !!И како се млади интелигентни интелектуалци нису могли договорити ко је бољи један од њих је повукао пиштољ и ранио другога као упозорење да врати или Рат и Мир Ану Карењину или Идиота Браћу Карамазове итд??!Опасно је то знање!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA