≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pijan pregazio ženu na pešačkom prelazu: Nišlija osuđen na sedam godina zatvora

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tužilaštvo je za Milovanovića tražilo devet godina zatvora smatrajući da otežavajućom okolnošu to što je iako je profesionalni vozač, za volanom bio u pijanom stanju te zabranu upravljanja vozilom u periodu od tri godine

  • 3
Niš, Zlatica Stojković Foto: D.K.

Nišlija Ivica Milovanović (61) osuđen je danas na sedamgodina zatvora zbog teškog dela protiv javnog saobraćaja koje je dovelo do smrti Zlatice Stojković (66).

Prema navodima optužnice, Milovanović je u alkoholisanom stanju 11. novembra prošle godine na pešačkom prelazu u Knjaževačkoj ulici vozilom “fiat doblo” udario Zlaticu nanevši joj povrede od kojih je preminula na licu mesta.

Tužilaštvo je za Milovanovića tražilo devet godina zatvora smatrajući da otežavajućom okolnošu to što je iako je profesionalni vozač, za volanom bio u pijanom stanju te zabranu upravljanja vozilom u periodu od tri godine. Punomoćnici njene porodice zahtevali su 12 godina zatvora dok su Milovanovićevi branioci bili stava da je maksimalno pet godina zatvora adekvatna kazna za ovu tešku saobraćajnu nesreću.

Ovo je prvostepena presuda na koju pravo žalbe imaju i odbrana i Više javno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    22. maj 2024 | 13:25

    Totalni raspad sistema u pravosuđu! Korupcija je dostigla maksimum, a sve ovo sada je prava tragikomedija! Sramota!

  • Даросава

    22. maj 2024 | 13:32

    Пуштај бре човека! Па није згазио пса већ жену!? Шта на то каже онај јал Ђорђе или је Давид? Па бар би он требао бити на његовој страни, има искуства са Македонских џада.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA