≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Podignuta optužnica protiv estradnog menadžera iz Beograda: U stanu držao kokain i pištolj

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sumnja se da je okrivljeni u stanu neovlašćeno držao pištolj marke “Steyr” sa uklonjenim fabričkim brojem i ukupno 40 komada metaka različitog kalibra

  • 4

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Novaka R. (40) zbog sumnje da je neovlašćeno držao u velikoj količini oponju drogu kokain, odnosno ukupno 44,35 grama, kao i jer je neovlašćeno držao vatreno oružje i municiju.

Kako saznajemo, u pitanju je Novak Radin poznati estradni menadžer.

Novak R. je optužen za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga za koje je zaprećena kazna zatvora od 3 do 10 godina u sticaju sa krivičnim delom nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija za koje je zaprečena kazna zatvora od šest meseci do pet godina i novčana kazna, koja krivična dela su u nadležnosti osnovnog suda.

Zbog toga je tužilaštvo predložilo da se Viši sud u Beogradu oglasi stvarno i mesno nenadležnim i da spise predmeta dostavi Trećem osnovnom sudu u Beogradu, koji predlog je Viši sud u Beogradu usvojio, te je doneo rešenje da se spisi predmeta dostave Trećem osnovnom sudu u Beogradu kao stvarno i mesno nadležnom.

Tužilaštvo je sudu takođe predložilo da Novaku R. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, koji predlog je usvojen, te mu je rešenjem suda 16. maja 2024. godine pritvor produžen za još 30 dana.

Optužnicom se Novaku R. na teret stavlja da je u stanu u kojem neprijavljeno boravi, u frižideru držao 43,17 grama opojne droge kokain, dok je džepu jakne držao staklenu vijalicu sa integrisanom kašičicom u poklopcu sa 1,18 grama iste opojne droge.

Takođe, postoji osnovana sumnja da je okrivljeni u istom stanu neovlašćeno držao pištolj marke “Steyr” sa uklonjenim fabričkim brojem i ukupno 40 komada metaka različitog kalibra.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Novak Radin je uhapšen krajem marta u Beogradu.

On je sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima sa estrade, kao što su Jelena Karleuša, Dado Polumenta, Teodora Džehverović, Nenad Aleksić Ša, Andreana Čekić, Darko Lazić i mnogi drugi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ма немогуће

    22. maj 2024 | 14:49

    Више од пола естраде су пуца по носу укључујући Цеце Јеце Меце као и ове остале жгљ водитељке жгљ телевизија?!То није никаква тајна и нема шта више да се фолирамо?!

  • Lucy.Ch

    22. maj 2024 | 15:04

    Njegov posao,dilovanje ne idu bez oružja pa je radio sve po propisu.

  • Нерон🎼🎸

    22. maj 2024 | 14:39

    Гле чуда!Око њега све саме-и естрадне ,звезде,🐑🐏🥃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA