Vreme čitanja: oko 1 min.

Najpoznatiji “državni službenici” odigrali predstavu za osuđenike u OZ Novi Sad

E. H.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U publici je bilo 50 osuđenih lica koji su aplauzima pozdravljali humor i satiru najpoznatijih “državnih službenika” u Srbiji

  • 1
UIKS Foto: UIKS

Glumci Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković posetili su danas Okružni zatvor u Novom Sadu gde su odigrali predstavu za osuđena lica.

Poznati glumački trojac je izveo dva skeča - jedan koji je poznat njihovoj publici pod nazivom "Jugoslavija" i drugi takozvani zatvorski skeč, izveden posebno za ovu priliku.

U publici je bilo 50 osuđenih lica koji su aplauzima pozdravljali humor i satiru najpoznatijih “državnih službenika” u Srbiji. Osuđenici su se interesovali šta se dešava sa "čačkalicama iz Čada i sapunom iz rinfuza" i time pokazali da prate sva dešavanja u kancelariji službenika Čvarkova, Torbice i Boškića. Glumci su, sa druge strane, podsetili da je njima ovo, posle 8 godina, drugo izvođenje predstave u ovom zavodu i da im je drago što su oba puta naišli na nasmejanu publiku kojoj se dopada njihov humor.

Sve veće kazneno-popravne ustanove imaju dramske, likovne i sportske sekcije namenjene osuđenicima koji žele da razviju svoje talente, a na nivou celog sistema se duže od dve decenije organizuju festivali iz više umetničkih oblasti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucy.Ch

    22. maj 2024 | 15:07

    Neko mora da ih razveseli i da volju za život kada izađu jer tamo je tako dosadno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA