≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Urošu Blažiću sudiće se u Specijalnom sudu u Beogradu: Oglasio se advokat Nebojša Perović

Vreme čitanja: oko 1 min.

Odloženo suđenje Blažiću,nastavak u zgradi Specijalnog suda u Beogradu

  • 1

Suđenje Urošu Blažiću optuženom za masakr u selima Malo Orašje i Dubona, odloženo je danas i biće nastavljeno u zgradi Specijalnog suda u Beogradu, rekao je jedan od punomoćnika oštećenih advokat Nebojša Perović.

Današnje pripremno ročište je prekinuto, jer su porodice ubijenih i ranjenih skočili i napali Blažića, nakon čega je on odmah udaljen iz sudnice.

- Iz bezbednosnih razloga sud je odredio da se suđenje drži u Specijalnom sudu, odnosno zgradi Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu i naknadno će biti zakazano, rekao je Perović.

Perović, koji je punomoćnik ranjenog Nemanje Ilića, rekao je da je današnje reagovanje porodica žrtava u sudnici donekle bilo očekivano jer su se oštećeni prvi put susreli sa “ubicom”.

Blažić je optužen da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet ljudi i pokušao da ubije još 20, od kojih je ranio 12.

(Telegraf.rs)

Video: Hitno izvođenje Uroša Blažića iz sudnice nakon napada roditelja ubijenih u masakru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Snežana Jovičinac

    23. maj 2024 | 12:23

    Dokle da zaustavljate saobraćaj sudeći ovakvima?Dokle da trpe građani poreski obveznici čekajući da zaštitite ovakve koji imaju pravo na pravično suđenje?Na šta su imali pravo pobijeni,osim na smrt ubijanjem od strane ovakvih?I njihovih pomagača?Pod hitno izmena krivičnog zakona i vraćanje smrtne kazne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA